Welcome to Metin2Resources

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

offline store via regular store

carpiciyim

Member
Reaction score
32
1753088779249.png
1753088792219.png

detaylı açıklama;

amacım oyunun pazar sisteminin üzerine yeni pazar sistemi yazmadan komple yeni bir şeyler inşa etmeden aynı şekilde TShopItemTable tablesini kullanarak sade bir şekilde bunu sql üzerinden verdirtmesiydi, şu an bu çalışıyor ve itemleri offline_shop_items db ye sorunsuz şekilde işliyor ancak pazara tıklanmıyor ve bazı şeyler henüz yok OnClick olayı vsvsv. çünkü detaylı bir inceleme gerektiriyor ve her bir kodu anlamaya çalışsam 1-2 ayda anca anlarım kaplumbağa gibi biraz gecikmeli olduğum için kusuruma bakmazsınız artık.

ekleyecek olanların bilgisine, biraz değil, baya deneysel kalıyor, o yüzden aslında bu şekilde paylaşmak istemiyordum ama bunda şu an için takılı kalmak istemiyorum ve buraya kadar gelmişken de paylaşayım istedim illa ki konuya katkı sağlayacak birileri çıkacaktır, ya da en azından ben öyle umuyorum.

Latest posts

366Threads
770Messages
160Members
Rolexx33Latest member
Back